Nume (Ex: Vodă)

Prenume (Ex: Ștefan)

Dosar (Ex: 12345)

Miercuri, 5 martie 2014, debutează campania de voluntariat pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor din Republica Moldova. Această campanie este susţinută de Platforma unionistă Acţiunea 2012 în colaborare cu grupul de iniţiativă Tinerii Moldovei şi în susţinerea campaniei de informare a publicaţiei Timpul – ,,Vorbesc româneşte, sunt, deci, român!”. 

Iniţiatorii campaniei vin cu mesajul: "Implică-te, ca să nu treacă istoria pe lângă tine!", subliniind că a fi voluntar în această campanie înseamnă să-ţi îndeplinineşti activ datoria de cetăţean şi, totodată, să beneficiezi de o serie de avantaje, cum ar fi: programe de instruire de către profesionişti, posibilitatea participării la diverse evenimente pe parcursul anului 2014 (şcoli de vară, concerte, dezbateri, training-uri de dezvoltare personală, etc.), mediu dinamic, în cadrul unei echipe de succes, etc.

Amintim că obiectivele campaniei ,,Vorbim româneşte, suntem români” vizează informarea populaţiei privind identitatea naţională, respectarea metodologiei de colectare a datelor privind etnia şi limba vorbită, precum şi obţinerea unor rezultate corecte, pentru a asigura un viitor mai bun tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.

Toţi cei care doresc să se alăture campaniei pentru recensământul care va avea loc în perioada 1-14 aprilie, o pot face completând formularul online de aici sau la numărul de telefon: 067693338.